Obavijest o slanju godišnjih izvještaja i izvještaja o kapitalnim dobicima i gubicima

Obavještavamo vas da je društvo PBZ Invest započelo sa slanjem godišnjih i poreznih izvještaja. Detaljne upute za prijavu poreza nalaze se u BROŠURI – oporezivanje kapitalnih dobitaka
Obavještavamo vas da je društvo PBZ Invest započelo sa slanjem godišnjih izvještaja koji se sastoje od Izvještaja o stanju udjela i prometima u fondovima PBZ Investa i Izvještaja o realiziranim kapitalnim dobicima i gubicima u fondovima PBZ Investa za 2017. godinu.

Izvještaji će biti dostavljeni klijentima tijekom slijedećeg tjedna e-mail-om ili poštom na adresu dostupnu PBZ Investu.
Klijente koji do ponedjeljka, 5. veljače 2018. godine ne prime izvještaje iz bilo kojeg razloga, pozivamo da nas kontaktiraju na e-mail pbzinvest.sales@pbz.hr kako bi ažurirali osobne podatke (e-mail ili kućnu adresu) te pravovremeno zaprimili izvještaje potrebne za prijavu poreza.

Podsjećamo, podaci koji su sadržani u izvještaju PBZ Investa, odnose se isključivo na ulaganja u fondovima PBZ Investa. Ukoliko klijenti imaju druga ulaganja u financijske instrumente, dužni su ih zbrojiti i sami utvrditi poreznu osnovicu.

Detaljne upute za prijavu poreza nalaze se u BROŠURI – oporezivanje kapitalnih dobitaka